Koude en warme buffetten 2

DRENTSBUFFET


Soep

  • Groninger mosterdsoep met Drentse dreuge worst en bosuitjes
  • Crèmesoep van courgette met verse doperwtjes, pesto, witte wijn en peterselie

Koude gerechten

  • Boerenaardappelsalade op een plateau met Drentse ham- en worstsoorten, nagelholt en andere heerlijkheden
  • Een frisse salade met twee boerenkazen en versgebakken crôutons
  • Boerenlandbrood met daarbij huisgemaakte kruidenboter

Warme gerechten

  • Een foliepakketje van aromatische zomergroenten, verschillende soorten riviervis en citroen-tijmboter
  • Een Bourgondische schotel van maïskip, groene asperges, sjalotten, aardappelparten, kerstomaatjes en dragon
  • Een runderstoofpot van Drents weidevlees op grootmoederswijze gegaard
  • Een hartige taart met prei, ui, wortel, broccoli, champignons en brandnetelkaas
  • Gebakken aardappelen
  • Ratatouille gemaakt van onder andere verse tomaat, courgette, paprika en ui

Nagerecht

  • Griesmeelpudding met boerenjongens en boerenmeisjes
  • Oud-Hollandse krentjebrij

*Vanaf 20 personen serveren we er twee soorten soepen bij. Onder de 20 personen kunt u een keuze maken uit 1 van de bovenstaande soepen.